Луната е в знак Овен до 02:57ч на 11 юли При

...
Луната е в знак Овен до 02:57ч на 11 юли
При
Коментари Харесай

Може да се влюбите страстно днес, но страстта скоро ще избледнее

Луната е в символ Овен до 02:57ч на 11 юли

При Луна в Овен доминират спонтанността, темпераментът, упоритостта, импулсивността и прибързаността. Овенът желае промени и ново начало. Виждайте се с хора, организирайте срещи, излизайте с другари. Изпитваме по-голяма потребност от връзка, само че се пазете от разногласия. Може да се влюбим буйно, само че пристрастеността скоро ще избледнее.

Опитайте се да преминете този ден без стрес и напрежение, подгответе си спокойна стратегия.

Овенът е обвързван с главата, лицето, мозъка, очите, носа и виталната мощ. Каквото и положително да извършите за главата, очите, мозъка и носа си през днешния ден, то ще има двойно позитивен резултат.

Ако страдате от мигрена, пийте доста чиста вода и никакво кафе, шоколад, захар. Ако можете, направете нещо положително за очите си. Компреси за възпалени очи, да вземем за пример от клематис са доста потребни. На изтощени очи и кръгове под очите ще ви помогне да сложите студени торбички от зелен чай. Не се заседявайте дълго време пред компютъра или тв приемника, пробвайте се да избегнете нескончаем рев.

Старо и дейно средство за отмалялост на очите (препоръчвано даже от Учителят Дънов ) е да навлажнявате затворените клепачи със личната си слюнка заран на празен корем преди закуска.

В дните на Овена ще се нуждаете от повече плодове и протеини, в сравнение с в други дни, в случай че ги понасяте добре. Тялото ги обработва по-добре в същото време.

Направете почистваща маска за лице, пилинг или гальовен масаж на лицето и деколтето, като употребявате уместно етерично масло. Днес е добре да се отстраняват от кожата мъртвите кафези. Масажирането на скалпа и корените на косата също ще ви бъде от огромна изгода. Мъжете не би трябвало да бръснат брадите си в дните на Овен, по лицата им могат да стартират да се образуват плешиви петна. Дори подстригването на косата не се предлага заради тези аргументи.

Подходящи етерични масла и аромати: маточина, мента, мандарина, карамфил, дафинов лист, бъз, розмарин, лимонена трева, лавандула, грейпфрут.

Лунен календар: 21 лунен ден от 00:36ч на 9 юли до 00:58ч на 10 юли

Този лунен ден се свързва със знаците на коня, стадо коне и колесницата. Има динамична сила, носи увереност и храброст. Нашите вътрешни и външни структури се трансформират. Енергията на въздуха/вятъра ни оказва помощ в трансформацията, по тази причина е добре да бъдете на открито и да носите по-широки облекла в бяло или светли цветове. Подходящи са лилаво и виолетово. Днес е ден за придвижване, тъй че можете да пътувате.

Този ден се свързва със Сахасрара седма чакра, която се намира на темето. Тя ни свързва с Вселената, с нашия Висш Аз, с универсалната витална мощ. Тази точка е обвързвана с епифизата, с основния мозък и артериалната мрежа на кръвоносната система и ръководи висшата нервна активност на мозъчните центрове. При нарушение на хармонията в коронната чакра, се появяват заболявания като тумори, инсулти, повишение на вътрешно-черепното налягане, депресии, психози, страхова невроза и други

Почувствайте тази точка на върха на главата си, в случай че се фокусирате върху нея през днешния ден, ще стимулирате и активирате 7-ма чакра. Можете да си представяте по какъв начин поток от светлинна сила влиза през нея от Вселената в тялото ви и ви изпълва до степен, в която излъчвате светлина в пространството към вас. Повтарянето на звукът „ Хммм “ в себе си, подтиква 7-ма чакра.

За лекуване и хармонизиране на чакрата са потребни планински кристал, аметист и лунен камък. С тях при постоянна работа може да се реализира цялостен резонанс с силата на Космоса и да се форсира еволюционния развой по пътя на духовното извисяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР