Луната е в знак Овен до 02:30ч на 1 февруари.

...
Луната е в знак Овен до 02:30ч на 1 февруари.
Коментари Харесай

Време за обновление и освобождаване от ненужното

Луната е в символ Овен до 02:30ч на 1 февруари. Хората имат настройка за битка и противопоставяне.

Луната нагнетява прочувствено напрежение, импулсивност, конфликтност. Старайте се да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзки в този момент. До взаимни отстъпки мъчно се стига. Има блян да се вземат решение всички проблеми от незабавно, липсва самообладание. Действията са по-остри и внезапни.

Ден, в който може да почувствате предопределението на ориста

Избягвайте да се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Зачестяват случаите. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите. Чести са мигрените главоболията и безсънията заради превъзбуденост.

След 17:11ч Луната минава на луфт до 02:30ч след среднощ, когато ще смени знака и ще влезе в Телец.

Продължава 7 лунен ден до 11:02ч на 31 януари (от 10:39ч на 30 януари)

Колкото по-малко говорите, толкоз по-добре. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Време за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Ще имате триумф, единствено когато се съблюдава правдивост.

Девиз на деня: Търпение и успокоение

Следва 8 лунен ден от 11:02ч на 31 януари до 11:25ч на 1 февруари

Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Ден за промяна и възобновление – знак Феникса. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Външно можете да останете пасивни.

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Може въображаемо или действително да поискате амнистия от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция. Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Полезно е да гледайте пламъка на запалена свещ и да си представяте по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Добре е по-малко да се приказва – силата на словото нараства неимоверно

Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото, аурата и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Заболявания почнали в този ден заболяването може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развиване. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост.

Даже най-малките разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост на един към различен. Не бива да се злослови в този ден.

Секс - Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по- добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се предлага.

17 безоблачен ден – Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР