Луната е в знак Овен до 01:44ч на 28 януари Хората

...
Луната е в знак Овен до 01:44ч на 28 януари
Хората
Коментари Харесай

Да се ограничи говоренето през този ден

Луната е в символ Овен до 01:44ч на 28 януари

Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Този интервал се дефинира за човек като време на целенасоченост и оптимизъм. Да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно биват нараняват. В дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват. Характерно е за това време прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-резки и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: 6 лунен ден продължава до 10:58ч на 27 януари

Следва 7 лунен ден от 10:58ч на 27 януари до 11:20ч на 28 януари

В този лунен ден не би трябвало да се приказва доста. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни: всичко казано, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете в този ден. Хубаво е да се насочат положителни пожелания.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността. Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Не забравяйте, че този ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Диета - Не би трябвало да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден би трябвало да е гальовен. Нужно е да казвате единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Практики на деня - Полезно е да се четат молебствия, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се поддържа връзка с природата, да се чисти енергийното поле, да се вършат ритуали за привличане на шанса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР