Луната е в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система,

...
Луната е в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система,
Коментари Харесай

Астролог разкрива нещо много важно: Днес е много специален ден, вижте какво не трябва да правите

Луната е в символ Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, предизвестява астрологът Ивелина Пенчева. Тя поучава да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

„ Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове “, прибавя астрологът.

„ Време е за щедрост. Днес елементарно се вземат пари на заем, само че мъчно се връщат. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. Нарастват упоритостите. Да се заобикалят поученията на другите и придирчивостта “, поучава тя.

„ Символ на 4-я лунен ден, който стартира от 8:28 часа, е Дървото на познанието. Счита се, че този ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Препоръчва се физическо натоварване, повече време на чист въздух и разходки пешком. Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като предписание ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се организира това време в усамотение или в фамилен кръг. Денят е несполучлив за търговия и за начало на дълго странствуване. Не бива да се вземат прибързани решения “, прибавя астрологът.

„ Всичко, което се подхваща, би трябвало подробно да се обмисли. Препоръчва се пост и самоограничение, както и сдържаност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Всяка болест, която възникне в този момент, е напътствие за кармични проблеми на индивида. Болести, почнали в този ден, обезателно протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръклянът и шийните прешлени “, прецизира Ивелина Пенчева.

„ Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Ако ви се присъни някой умрял непосредствен човек, значи, че тъкмо той ви пази в дадения интервал от време. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ “, изяснява астрологът.
Тя поучава, в случай че сега ви устройва здравето и персоналния ви живот, да се въздържате от подкастряне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР