Луната е в знак Лъв от 07:19ч, където ще остане

...
Луната е в знак Лъв от 07:19ч, където ще остане
Коментари Харесай

В този ден става борбата на злите сили със светлите

Луната е в символ Лъв от 07:19ч, където ще остане до 07:00ч на 12 август.

Както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява “царствен ”. Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Действително енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нарастват упоритостите. Да се заобикалят поученията на другите и придирчивостта.
Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари, съобщи вести.бг.

Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото.
Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

29 лунен ден стартира от 04:58ч на 10 август до 06:11ч на 11 август

Един от най-тежкитe дни на месеца. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.
Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония вкъщи. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране, Рейки, защитно пространство във форма на квадрат. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.
Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Подстригване не се предлага. Боядисването на косата не се предлага. Това може да довлече проблеми с връзките и материалните запаси. Оставете косите неподвижен.
Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР