Луната е в знак Лъв от 04:07ч до 08:36ч на

...
Луната е в знак Лъв от 04:07ч до 08:36ч на
Коментари Харесай

Ден за изцеление на кармата

Луната е в символ Лъв от 04:07ч до 08:36ч на 2 май

Луната в Лъв способства за реализирането на амбициозни проекти, само че ще сътвори подвеждащо усещане, че силата ви е задоволителна за всичко. Човек в този миг е неустойчив към хвалебствие и е разсеян при сключване на документи. Подчертава се самочувствието. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. В брака не е изключена опцията за машинация или невярност от страна на някой от сътрудниците.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Продължава 8 лунен ден от 10:51ч на 29 април до 11:54ч на 30 април

Денят може да сервира доста непредвидени изненади. Това може да ви принуди да вземате бързи нееднозначни решения. Не се преуморявайте, избягвайте непотребната суетност и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Старайте се да избягвате разногласия, спорове, които зародили в този момент, могат да се окажат съдбовни. Всяка ваша дума може да промени хода на събитията, да разбие ориста на някого.

Заболявания почнали в този ден заболяването може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Следва 9 лунен ден от 11:54ч на 30 април до 13:04ч на 1 май

На този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и споровете. Никой не слуша никого с изключение на себе си, и в това време всички са уверени в своята справедливост. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се пробвате да не реагирате негативно на хората към вас.

Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Този ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В това време би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко: от потреблението на принадлежности за хранене до секване на пътя, защото вероятността от пострадване е огромна. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Очистване на пространствата физически и енергийно.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

11 безоблачен ден – Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. Трябва да умеете да реагирате незабавно на изменящите се обстановки. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР