Луната e в знак Лъв от 03:41ч на 1 юли

...
Луната e в знак Лъв от 03:41ч на 1 юли
Коментари Харесай

Покупките днес са крайно нежелателни

Луната e в символ Лъв от 03:41ч на 1 юли до15:32ч на 3 юли

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), само че мъчно се връщат. Хората са много прочувствени, а от време на време импулсивни. Трудно ще се сдържат страстите и възприятията. Поради това могат да зародят спорове. Също по този начин през днешния ден е добър ден за всевъзможни креативен изяви. Луната в Лъв постоянно въодушевява хората.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 3 лунен ден стартира от 07:32ч на 1 юли до 08:35ч на 2 юли

От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова малко рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Добре  е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сексуалните сили в този момент са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден –  Денят е сходен на енергиен дъжд, пречиства отрицателната сила. Всяка неприятна мисъл през днешния ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР