Луната е в знак Лъв и от 07:19ч до 13:54ч

...
Луната е в знак Лъв и от 07:19ч до 13:54ч
Коментари Харесай

Денят носи тежка, напрегната и опасна енергия

Луната е в символ Лъв и от 07:19ч до 13:54ч се движи на луфт.

Енергийният капацитет е висок. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

В 13:54ч Луната минава в символ Дева до 02:48ч на 3 януари

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 21:23ч

Смята се, че денят носи тежка, напрегната и рискова сила. Енергията на 19-ия лунен ден е фина, само че мощна, като паяжина, и взе участие в процесите на сътворението, където всички живи същества са свързани с една нишка. Символ на деня е паякът. 19-ият лунен ден образува невидима връзка на процеси, събития и хора във времето и пространството. 
Този лунен ден носи отрицателна сила. Често една небрежна дума или взор са задоволителни, с цел да ви слагат в средата на спор. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте другите сами. 

Ден на нашите заблуди и неточности. Хората в този момент са доста податливи и възприемчиви към всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства. За предпочитане е да се минимизират контактите. Пазете се от пияни хора, както и от хора под въздействието на наркотични субстанции, защото те могат да причинят освен морални, само че и физически вреди.

Желателно е свещ да гори в къщата през целия ден. Полезно е вътре в себе си да се покаете за неправедни мисли и дейности и въображаемо да поискате амнистия. В този ден е добре да се пречисти всичко материално и духовно: душа, съвест, мисли, тяло, дом. Най-подходящото време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. 

Следва 20 лунен ден от 21:23ч на 31 декември до 22:26ч на 1 януари

Енергията на лунния ден се сменя и става по-благоприятна. Ден на духовна промяна. Енергията на този лунен ден ни дава сили за духовно израстване. Хората стават по-общителни и отворени и това може да се употребява за основаване на нови запознанства, подсилване на остарели връзки и определяне на другарски контакти. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР