Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април.

...
Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април.
Коментари Харесай

Днес не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането


Луната е в символ Лъв до 23:41ч на 24 април. Енергийният капацитет в същото време е висок. Нараства увереността в личните сили. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Подходящо за другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Ако снаха и свекърва населяват едно жилище, може да се разгори спор сред тях за превъзходство. Лошо става, в случай че към този спор се причисли и синът - брачен партньор, по тази причина е най-добре да се поддържа връзка тактично или дамите да н се събират дружно. За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на щерка си през днешния ден. А в случай че младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде прекомерно противен за нейния шурей. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, при заболявания на очите.

До 13:02ч въздействат трендовете на 8 лунен ден. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна активност.

В 13:02ч стартира 9 лунен ден, който ще продължи до 14:11ч на идващия ден. Той се смята за мрачен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, получават главоболие, имат разнообразни неудачи. Денят към който би трябвало да се отнасяме деликатно, тъй като в него се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и споровете, които могат да зародят от нищото, по тази причина е целесъобразно да се заобикалят контакти, изключително с непознати хора. Всеки е убеден в своята справедливост, никой не слуша другите. Трябва да направляваме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме негативно на хората към нас, макар че ще бъде доста мъчно да се въздържаме. На 9-ия лунен ден във всички връзки може да се основат спорове. С колегата си не обсъждайте проекти за бъдещето и възприятията. Ако имате първа среща, е по-добре да я отложите за идващия ден, тъй като човек може да наподобява напълно друг от това, което в реалност е.

Днес би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко, защото вероятността от пострадване е огромна. В взаимозависимост от това през кой знак минава Луната, обърнете внимание на съответния орган (част от тялото). Например, както е в този момент Луната в Лъв, внимавайте да не да не натоварвате сърцето, проверявайте кръвното налягане.

Подходящо е да се правят единствено тези каузи, които не изискват съществено физическо натоварване. Болестите почнали в 9 лунен ден са рискови, изключително в случай че се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си усещате някакво прилепяне, това е знак, че сте натрупали доста проблеми. Възможно е да имате неприятни, мъчителни сънища (не би трябвало да им се вярва). Не стойте за дълго време пред огледалото и в случай че има опция, не го гледайте въобще. Прескочете подстрижката и през днешния ден.

9 лунния ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили.

В 9-и лунен ден нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, са вашите нерешени проблеми от предишното. Всички наши мисли и стремежи не отиват на никое място, а се "записват " в астралната низина и рано или късно излизат на открито. Въпреки че денят е тежък и рисков, не допускайте мрачни мисли в мозъка си и не очаквайте проблеми към всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, безусловно го влагаме в нашия живот. Настройте се към позитивното усещане на живота и извлечете оптималната изгода от този ден.

Можете да отбраните дома си благодарение на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите осведомителното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата разнообразни хора, в това число не доста приятни, носещи със себе си негативна сила. В допълнение, ние също внасяме доста отрицателни сили в нашия дом посредством нашето неприятно въодушевление, кавгите. Ето за какво е належащо понякога да се прави сходно пречистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете да вземем за пример "Отче наш ", напръскване със светена вода или да извършите изчистване с Рейки, в случай че сте отдадени в това. Може да се в профил негативната сила в къщата като опушите с пламнал изсъхнал жълт кантарион (магарешки бодил, тамян).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР