Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в

...
Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в
Коментари Харесай

Не се лишавайте от радостните мигновения на живота

Луната е в символ Лъв до 23:41ч. Енергийният капацитет в същото време е висок. Хората изпитват увереността в личните сили. Повечето каузи се удават с лекост. Подходящо за другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, при заболявания на очите.

До 14:11ч въздействат трендовете на 9 лунен ден. В този интервал кармата се разпростира. Възникват обстановки, пред които по-рано сте си затваряли очите. Подсъзнателните ритми на индивида се синхронизират с ритмите на лунната сила. От дълбините на вашето подсъзнание всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, ненавист, яд, неприятности и така нататък се издигат на повърхността. Запомнете: в 9-ия лунен ден нищо не се случва инцидентно. Всичко,с което ще се сблъскате в този интервал са вашите минали нерешени проблеми.В този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Може да се изпитат безпричинни страхове, безпокойствие, главоболие. Лесно се появяват кавги и спорове, като че ли от нищото. Избягвайте контакти с непознати хора. Трябва да се управляват думите и мислите. Подходящо е да се правят единствено тези каузи, които не изискват съществено физическо натоварване.

В 14:11ч стартира 10 лунен ден, който ще продължи до 15:20ч на идващия ден. Ден на кармичната памет, мемоари за минали въплъщения. Десетият лунен ден е удобен, благополучен, енергийно зареден. След предходния сложен ден, през днешния ден ще изпитате възприятие на възторг, оптимизъм, чувство за изблик на жизнеспособност. Не инцидентно знак на деня е фонтана, олицетворяващ източника на живота. Той въплъщава, с изключение на всичко друго и водите на живота, от които пием, с цел да получим по-висше познание, знание за Бога.

Много добър ден за началото на всяка нова работа, мисловен и физически труд, другарство с другари, сътрудници, родственици. Енергията към този момент е изобилна и главното мото на този ден е „ съзиданието”. Можете да започнете да строите нов дом, да започнете бизнес и така нататък Хората са настроени другарски, подготвени са да поддържат връзка и да споделят опит. Нови запознанства елементарно се завързват, освен другарски, настоятелен, само че и любовни.

Десетият ден от лунния месец се свързва с родовите корени на предците, с източника. Ето за какво е добре да се обърне внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията ви и неговите обичаи. Добре е да отдадете респект на вашите предшественици, да се отдадете на мемоари за тях.

Идеален интервал за самоусъвършенстване. Препоръчва се да извършите самоанализ и да се самовглъбите в себе си. Подходящо е за всевъзможни духовни практики, за йога, медитации.

Десетият лунен ден е времето на духовната самостоятелност, време, когато можете ясно да видите всички компликации, които пораждат по пътя ви, а освен да разберете грешките си, само че и да намерите ефикасни решения за това по какъв начин те могат да бъдат отстранени.
Здраве - Що се отнася до здравето, този лунен ден е доста удобен. Тялото е изпълнено с витална сила и мощ, жизненост. Ако имате предпочитание да започнете оздравителни процедури, в този момент е идеалното време. Благоприятно е да вършиме всичко, което по един или различен метод способства за възстановяване на вашето здраве. Дали това са физически извършения или действия, свързани с разчистване на тялото от отрови няма значение. Физическото натоварване в този момент е потребно. Тези, които са заболели, могат да се почувстват по-добре в този момент.
Внимателно отношение изисква храненето. Можете да гладувате, само че единствено в профилактичен аспект. Не се предлага изсъхнало недояждане, нито преяждане. Полезно е да се пият доста течности, сокове и билкови чайове. От здравна позиция в десетия лунен ден са уязвими лактите, костите на гръдния панер и гръбнака. Смята се, че заболяванията, зародили в този лунен ден са свързани с кармата на рода или са зародили вследствие на погрешно потребление на силата на лунния ден. Ако в този интервал имате болки в подребрието, това значи, че имате вътрешни проблеми.

Секс - Това е ден на креативна и сплотяваща мощ. Днес е значимо да прекарате нощта със съпруга/та си, с цел да обмените силите на двата рода, да се свържете с него/нея на галактическо равнище.

Сънища - Като предписание в границите на десетия лунен ден се сънуват светли, ярки, приятни сънища, посредством които тялото ви придобива мощ и се чувствате изцяло отпочинали след събуждането. Обикновено не носят информация в себе си.

Подстригването е рисково, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подкастряне. Всичко това ще докара до разнообразни неприятности със здравето. Най-напред може да пострада системата на сетивата – всичко обвързвано със зрението, обонянието, усета и осезанието.

В този ден колкото можете повече разчесвайте косите. Всеки път се старайте с гребена (за предпочитане е необичаен дървен гребен) или четката да вършиме толкоз придвижвания, на колкото години сте. Разчесвайте косите на разнообразни страни и единствено при завършването придайте избрана форма на косите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР