Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари.  Уязвими

...
Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари. 
Уязвими
Коментари Харесай

Днешният ден е огледален и отразява нашата същност

Луната е в символ Лъв до 17:16ч на 10 януари. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В интервала от 03:54ч до 17:16ч Луната се движи на луфт. 

Не е удачно за нищо значимо, за съществени покупки, за сключване на контракти и значими документи, за покупко-продажба. Това време не е положително за никакви придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни.

Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Ако в този миг се влюбите от пръв взор, това влюбване може да донесе психическа контузия или страдалчество, а също по този начин назначената сантиментална среща може да приключи по противен метод.

В 17:16ч Луната минава в земния знак Дева.

Лунен календар: 18 лунен ден продължава до 20:30ч

Днешният ден служи като огледало. Днес светът към нас отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако чуете признателност през днешния ден, похвалят ви за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват да има негативни. Има заплаха да попаднете елементарно под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. 

Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Трябва по-малко да се спи. Опасни са мощните аромати в този момент. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля сладкото. 

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.  

Подстрижката засилва персоналната сила, ускорява харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 20:30ч на 10 януари до 21:33ч на 11 януари
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР