Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари Периодът

...
Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари
Периодът
Коментари Харесай

В този ден се веселете и правете това, което ви се прави


Луната е в символ Лъв до 17:16ч на 10 януари

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, както и  енергийният капацитет. Нарастват упоритостите. Луната способства приповдигнатото и положително въодушевление. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар:  17 лунен ден продължава до 19:26ч

Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. 

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Нищо обаче не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Психиката при дамите в този момент е по-напрегната.  В този ден забравете за всичките си грижи. 

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Сексът в 17-ти лунен ден по всякакъв начин се приветства. Той би трябвало да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. 

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. 

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 19:26ч на 9 януари до 20:30ч на 10 януари

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР