Луната e в знак Лъв до 15:31ч Луната в Лъв

...
Луната e в знак Лъв до 15:31ч Луната в Лъв
Коментари Харесай

Време за почивка на душата и тялото

Луната e в символ Лъв до 15:31ч

Луната в Лъв способства за реализирането на амбициозни проекти, само че ще сътвори подвеждащо усещане, че силата ви е задоволителна за всичко. Човек в този миг мъчно устоява на ласкателства и е разсеян при сключване на документи. Подчертано е по-голямо самочувствие. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. В брака не е изключена опцията за невярност от страна на някой от сътрудниците.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Луната се движи на луфт от 13:06ч до 15:31ч. Период, в който не се предлага да се занимавате с нищо значимо, нито да стартирате ново. Не подписвайте контракти, не правете покупки, не започвайте нова работа.

В 15:31ч Луната минава в символ Дева.

Продължава 24 лунен ден до 00:51 на 10 ноември (от 23:39ч на 8 ноември)

Благоприятен и ярък ден, основан за обич. Това е прелестен интервал за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Денят е цялостен с наслада и придвижване. Символи на лунния ден – Шива, мечката. Двадесет и четвъртият лунен ден е въздържан и за разлика от предния 23-ти, той е изцяло лишен от експанзия. Време за отмора на душата и тялото. Героите са изтощени. Всеки желае единствено топлота и успокоение.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл. Планове по-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Някои хора могат да получат „ признание “.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

В този ден могат да се осъществят родови проклятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Ден за лекуване посредством билки.

Добър ден за контакти и запознанства (дори да са онлайн), за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Сексът може да е безграничен. Подходящ интервал за забременяване.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

24 безоблачен ден – Необходимо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Денят служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР