Луната е в знак Лъв до 12:43ч на 29 септемвриДни

...
Луната е в знак Лъв до 12:43ч на 29 септемвриДни
Коментари Харесай

Лунен календар: 26 лунен ден e опасен, хората са конфликтни

Луната е в символ Лъв до 12:43ч на 29 септември

Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Избягвайте да отправяте рецензии към който и да било. Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание.

Луната в този момент е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Неподходящо да се употребяват солариум и сауна през този интервал.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:41ч на 28 септември до 03:47ч на 29 септември

Това е един от рисковите и неприятни дни, през който хората са много конфликтни. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с повече подигравка и не губете възприятието си за комизъм. Един от сериозните дни на лунния месец - ден на филтриране и освобождение от гордостта. Смисълът на всичко, което обсъждаме, е да се приспособяваме към природата.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета, написа novini.bg.

За бизнеса е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. Можете да очаквате всичко, както от себе си, по този начин и от хората към вас. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Трябва да се отнасяте доста деликатно към имуществото си, джебчиите и другите крадци стават по-активни в този ден.

Много е значимо да се съблюдават законите (има се поради по-висшите закони). Най-добре е да посветите един ден на отмора, без да губите сила и мощ. Емоциите на двадесет и шести лунен ден носят голяма разрушителна мощ. Постарайте се колкото и да е мъчно, мислите да са единствено позитивни, защото могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Много рисков ден, който потапя хората в нервност, суетност и те се изкушават да се карат. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР