Луната е в знак Лъв до 10:55ч на 23 септември Енергийният

...
Луната е в знак Лъв до 10:55ч на 23 септември
Енергийният
Коментари Харесай

Светлосините нюанси днес привличат късмет

Луната е в символ Лъв до 10:55ч на 23 септември

Енергийният капацитет в същото време е висок. Нараства увереността в личните сили. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство. Подходящо време да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават, както и за благотворителни каузи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи "  малко. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Луната минава на луфт от 14:08ч до 10:55ч на 23 септември. Нищо значимо не предприемайте.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:09ч на 22 септември до 04:15ч на 23 септември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), само че не всичко е толкоз просто. Да разчитаме, че двадесет и шести лунен ден ще премине елементарно и ще донесе лесни изгоди, никога не трябва. Пасивен интервал. Светлосините нюанси притеглят шанс.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Това е един от рисковите и сериозни дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към спорове и експанзия. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Не се предлага физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете да намерите пътя към сърцето на различен човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да извършите нещо прелестно за тях, правете им похвали. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР