Луната е в знак Лъв до 10:47ч на 14 декември Луната

...
Луната е в знак Лъв до 10:47ч на 14 декември
Луната
Коментари Харесай

Пазете се от чуждо влияние или заблуди


Луната е в символ Лъв до 10:47ч на 14 декември

Луната транзитира в дома на Слънцето - богът на любовта, насладата, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се опасяват от аудитория и обичат да се изявяват. Хората по-често са склонни да демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са по-склонни да се държат джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо за радостни компании, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега по-лесно се харчат пари, в сравнение с да се икономисват. Децата стават по-весели, дейни и инициативни. 

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. 

Лунен календар:  продължава 19 лунен ден до 20:32ч

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. 

Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници. Да не се стартира нищо ново, защото по-късно евентуално ще приключи с неуспех. 

Хората постоянно са податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие или в заблуждения. Съзнанието е замъглено, вършат се неточности. Бъдете деликатни към отправени оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. 

Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. 

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Много е уместно за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи с близките. Сексът най-добре да се заобикаля.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. 

Сънища – Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден. 

Неудачен ден за работа с растенията. 

Следва 20 лунен ден от 20:32ч на 12 декември до 21:35ч на 13 декември

Слънчев календар – 27 безоблачен ден – Днес  Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Да се заобикалят неприятни действия, да се желае зло на някого, да се лъже, да се краде. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР