Луната е в знак Лъв до 10:04ч на 30 януари

...
Луната е в знак Лъв до 10:04ч на 30 януари
Коментари Харесай

Подходящо време за веселие, да се радвате на живота във всички проявления

Луната е в символ Лъв до 10:04ч на 30 януари

Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

17 лунен ден до 18:17ч на 29 януари (от 17:07ч на 28 януари)

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна независимост и разкрепостеност, само че не трябва да се стига до буйства и пиянства, до крайности. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не следва да се живее по проект, тъй като нещата могат да протекат по изцяло друг метод.

Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за наслада и забавление. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Всякакво отчаяние и горест в този ден са неприемливи. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Болестите зародили в този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Сега може да се яде и пие всичко. Хубаво е да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Подстригването ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

18 лунен ден стартира от 18:17ч на 29 януари до 19:29ч на 30 януари

15 безоблачен ден –Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР