Луната е в знак Лъв до 09:23ч на 6 юни Луната

...
Луната е в знак Лъв до 09:23ч на 6 юни
Луната
Коментари Харесай

Колкото по-малко говорите в днешния ден, толкова по-добре

Луната е в символ Лъв до 09:23ч на 6 юни

Луната в Лъв способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени, само че и податливи на ласкателства. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. Не се скъпете на положителни думи, правете похвали. Всеки обича да бъде окуражителен. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, на това по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:43ч на 5 юни до 11:48ч на 6 юни

Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия, защото през днешния ден имат огромна мощ. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко може да се сбъдне. Особено рисково е да се лъже в този ден.

7 лунен ден е предназначен за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.

Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система. Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий.

Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Не забравяйте, че всеки ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Днес не би трябвало да се яде пилешко и яйца, както и артикули, които ги съдържат: макарони, спагети и тестени произведения. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден още веднъж би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено нежни и благи думи. Помнете, че сега силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Подстригване - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Слънчев календар – 17 безоблачен ден – Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се прави медитация. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха и да пречисти аурата ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР