Луната е в знак Лъв до 09:23ч и на празен

...
Луната е в знак Лъв до 09:23ч и на празен
Коментари Харесай

На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново

Луната е в символ Лъв до 09:23ч и на луфт. После минава в символ Дева.

Когато Луната е в Дева, има преимущество съответният и прагматичен метод. Много повече внимание се обръща на дребните неща.

С влизането си Луната в символ Дева разгръща въздействието си върху храносмилането, далака, панкреаса и системата на кръвообръщението.

За усъвършенстване на храносмилането се предлага да се приема настойка от корен на глухарче – 2 ч. л.  нарязан корен се залива с чаша студена вода и се оставя за 8 часа. След това се пие по 1/4 чаша 4 пъти преди храна.

Едни от най-характерните минерали отнасящи се към знак Дева са тигрово око, турмалин и корнерупин. Последният се среща доста рядко, само че в случай че го имате, носи се отдясно и тогава изпълва с сила всеки отпаднал орган. Корнерупинът е камък, постоянно употребен за медитация, защото за него се твърди, че носи прочувствена непоклатимост, прояснява мозъка и подкрепя умствената централизация, помага на хората в изясняването на същността на проблемите и превъзмогването на бариерите в живота. Твърди се още, че е камък на трансформацията на личността и характера и предизвиква измененията в живота.

Тигровото око придава сила на хората, страдащи от заболяване на червата. Освен това работи на соматичната част на нервната система. Турмалинът провежда индивида и покачва тонуса.

Лунен календар: 8 лунен ден от 11:48ч на 6 юни до 12:53ч на 7 юни

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря ” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме ” от вътрешната страна.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове, само че могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

По-добре е да отложите финансовите интервенции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. В този интервал се предлага да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Емоционалният декор е неустойчив. В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни. Най-добре е да се откажете. Могат да зародят някакви затруднения.

Покупки – уместно е единствено да антикварни движимости или втора ръка. Другите няма да донесат наслада и може да се появят проблеми.

Слънчев календар – 18 безоблачен ден –  Всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение.  Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР