Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март.

...
Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март.
Коментари Харесай

Колелото на съдбата се завърта днес

Луната e в символ Лъв до 07:59ч на 1 март. Дни на творчество и нараснала жизненост. Повечето каузи ще ви се удават с лекост.

Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Ако купите облекла и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за пазаруване на декорации, скъпоценности, златни бижута. Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално.

13 лунен ден продължава до 16:29ч. Символ на деня е Колелото на ориста, което е готово да се завърти още веднъж и единствено от нас зависи към положително или неприятно. Ден за обучение и струпване на информация, за образование, за работа в колектив. Идеален за реализиране на естетика. Добър за промяна на предишното и на ориста. Не е желателно да се подхваща и стартира нещо, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна. Ден за образуване на контактите. 13 лунния ден е предопределен за работа по грешките. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме от другите, е по-добре да се замислим какво сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим. Ако нищо не може да бъде поправено, то можем откровено да се разкаем и душевен да желаяме помилван от тези, с които не сме се отнесли вярно. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Довършете обаче започнатото. Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо. Болести зародили в този лунен ден мъчно се поддават на лекуване. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго. Благоприятно е за подстрижка, само че единствено в случай че се подстригвате сами. Не поверявайте косите си даже на непосредствен човек, не посещавайте фризьорски салон. (до 16:29ч)

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за разкриване на нов тип активност, нови сфери на въздействие, подписване на договори с нови сътрудници, разширение на границите на бизнеса.

14 лунен ден стартира от 16:29 и продължава до 17:41ч на идващия ден.

Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Възможно е да се изпита тъга, потиснатост. Денят носи чести промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без избран смисъл на живота, могат да преживеят меланхолия. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки.

Отношения – Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Подстрижка – След 16:29ч към този момент можете да посетите стилист.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР