Луната е в знак Лъв до 00:34ч на 16 май.

...
Луната е в знак Лъв до 00:34ч на 16 май.
Коментари Харесай

Бъдете внимателни какво казвате, защото думите могат да се сбъднат

Луната е в символ Лъв до 00:34ч на 16 май.

Луната в Лъв допринася за реализирането на амбициозни проекти, само че ще сътвори подвеждащо усещане, че силата ви е задоволителна за всичко. Човек в този миг е предразположен към хвалебствие и е разсеян при сключване на документи. Повишава се самочувствието. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Благоприятно за възстановяване на външния тип, смяна на стила, нов облик. Търсене на работа, изявление, влизане на нова позиция. В региона на връзките не дразнете колегата си с думи и дейности, които могат да наранят гордостта му.

Избягвайте стресови обстановки. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Всичко, което вършиме добре за тези елементи на тялото в този момент, ще бъде двойно по-ефективно от всеки път. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по-вредно, в сравнение с в други дни. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Източникът на младост и хубост в същото време ще бъдат растителни масла и екстракти от слънчеви растения: цитрусови плодове, шафран, розмарин, невен, лайка, слънчоглед, маслина, липа. Парафинова терапия (вани и приложения с восък, прополис или парафин). Терапия с камъни (масаж с горещи камъни). Антицелулитен масаж. 

Лунен календар: 7 лунен ден от 11:30ч на 14 май до 12:37ч на 15 май 

7-ият ден от лунния месец минава под въздействието на стихиите – Въздух и Метал, активирайки магията на звуците, които могат да въодушевяват и оживяват, само че и да смачкват и разрушават. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Казаното през днешния ден може да предизвика нежелани събития в сегашното и бъдещето.

Внимавайте с думите си, тъй като в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не желаете да си създавате неприятности, контролирайте даже мислите си. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и дейности имат разрушителна сила. 

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. В този ден е потребно да се занимавате с духовни каузи, да се вгледате в себе си, с цел да разберете истината. 

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да деянията малко физическа интензивност, само че без да претоварвате тялото. Тялото да се пази от преохлаждане.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки в този момент са най-уязвимото място, само че всички болести, получени в този ден, бързо ще ви изоставен. 

Обърнете внимание на положителните думи. Опитайте се да кажете нещо хубаво на вашите близки и на близките. Избягвайте разногласия и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да говорите единствено за обич. 

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. 

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР