Луната е в знак Козирог от 03:34ч до 05:02ч на

...
Луната е в знак Козирог от 03:34ч до 05:02ч на
Коментари Харесай

Ден на нечистите сили

Луната е в символ Козирог от 03:34ч до 05:02ч на 12 януари

Жизнените сили са отслабени, прочувственият тонус е снижен. Изостря се възприятието за дълг и отговорност. Да се понижи физическата интензивност. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт. Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Хипертониците да лимитират солта. 

Въздържайте се от закупуване на обувки -  купени под Луна в Козирог, в никакъв случай не стават меки и не можете да ги износите.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:19ч на 10 януари до 08:18ч на 11 януари

Последният ден на лунния месец се счита за ден на нечистите сили. Опасно и с напрежение време. Емоционалната сила е прекомерно нестабилна. Именно по тази причина не трябва да се предявяват прекомерни условия и искания. Много от хората ще почувстват безпокойствие, вътрешно напрежение, като че ли имат вътре навита пружина в себе си, която се разпъва и е подготвена да ги раздра. Това за жалост постоянно предизвика разногласия и спорове. Добре е всеки да има самоконтрол над държанието и реакциите си, да заобикаля гневните прояви. 

Може да ви обземе унесеност, неприятно въодушевление, потиснатост, крах на физическите сили, нерешителност в себе си. Няма да виждате напълно обективно нещата и може да извършите неточности или недомислени дейности през това време, след това да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. 

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молебствия. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. 

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изясняване на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се единствено към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни и могат да извършан някоя нелепост. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякаква фамилиарност и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

В 29 лунен ден се предлага да се откажете от всички типове покупки. Никоя от тях няма да ви достави наслада. По предписание стоките, закупени през този интервал са с неприятно качество. Може да бъдете излъгани, да сгрешите, да платите прекомерно висока цена или да купите явно не това, което сте очаквали.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР