Луната e в знак Козирог и на празен ход до

...
Луната e в знак Козирог и на празен ход до
Коментари Харесай

Всичките действия и мисли трябва да са само положителни


Луната e в символ Козирог и на луфт до 09:15ч, след което минава в символ Водолей, където ще остане до 09:35ч на 27 декември

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Душата има потребност от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  3 лунен ден от 10:09ч на 25 декември до 10:51ч на 26 декември

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия. Ако насочите страстите си в вярната посока, проектите ви несъмнено ще се осъществен в този лунен месец! Всичките дейности би трябвало да са единствено позитивни. Върху тяхна почва се построява животът за идващите двадесет и шест дни, тъй че пробвайте се да „ наторите “ тази почва с благотворни действия.

Всяка работа, която е за богатството на фамилията, е добра. Не е неприятен миг за другарство с близки другари и родственици. Но е нежелателно за други междуличностни контакти и да се вършат нови запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения. 

Вътрешната сила на тялото в този ден е изключително мощна. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-добре ще се усеща. Ако нямате безусловно нищо за извършване, отидете до магазина, разходете се, направете разчистване. Основното нещо е да не бездействате и ще избегнете доста проблеми.

Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими. Пасивността в този ден е рискова. Пасивният човек може да бъде засегнат - както физически, по този начин и душевен.

На този лунен ден експанзията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална офанзива. Трябва да се освободите от отрицателните страсти. Не е желателно да влизате в каквито и да било разногласия. Пробиви могат да се появят в астралното тяло. Направете си самоотбрана, в случай че не желаете да сте измежду жертвите.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле, за изчистване на аурата. Добре е да се вършат интензивни физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако имате проблем със ставите, значи имате застой на астрална сила.

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР