Луната е в знак Козирог до 21:46ч на 10 август Стихията

...
Луната е в знак Козирог до 21:46ч на 10 август
Стихията
Коментари Харесай

В този ден е добре да се обърнете към Висшите сили да ви подкрепят в делата ви

Луната е в символ Козирог до 21:46ч на 10 август

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега елементарно се построяват тактики.

Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Лунен календар: Продължава 12 лунен ден до 19:06ч

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. 

Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста си. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! 

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете „ непоискано “ положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. 

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си. 

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. 

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:06ч на 9 август до 20:01ч на 10 август

Слънчев календар –22 безоблачен ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например ненадейно да тръгнете на пътешестване без да сте го планували или да извършите нещо непринудено. Този ден живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР