Луната е в знак Козирог до 20:30 ч на 21

...
Луната е в знак Козирог до 20:30 ч на 21
Коментари Харесай

Тежък ден, в който е борбата на злите сили със светлите


Луната е в символ Козирог до 20:30 ч на 21 януари

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и тестванията.  Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Изостря се възприятието за чест, дълг, отговорност, самодисциплина.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Луната е на луфт от 17:53ч до 20:30ч, след което минава в символ Водолей. 

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:53ч до 22:54ч, когато настава Новолунието в 22:54ч и стартира 1 лунен ден, който ще продължи до 08:41ч на 22 януари

 29 лунен ден е един от най-тежкитe дни на месеца, в който се прави битката на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес и нови каузи. Трябва не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте. 

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни във всичко. Добре е да избягвате контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония вкъщи за изчистване на отрицателната сила. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели, рутинна работа. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове. 

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняване, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е уединението. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс. 

Хубаво е на всички места да има доста светлина. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР