Луната е в знак Козирог до 17:44ч. Подходящо време за действия,

...
Луната е в знак Козирог до 17:44ч.
Подходящо време за действия,
Коментари Харесай

Да се избягват всякакви разрушителни действия

Луната е в символ Козирог до 17:44ч.

Подходящо време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Ограничени са страстите, а разсъдъкът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. В връзките ще се усеща неналичието на такт и дипломация. Хората стават в този миг по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки. Не се плашете да решавате сложни задания, само че дано не са фамилни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Луната е на луфт от 17:16ч до 17:44ч.

В 17:44ч Луната минава в символ Водолей.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 13:36ч на 31 октомври

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Подходящо за дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс.

Избягвайте да изразявате неодобрение. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Следва 7 лунен ден от 13:36ч на 31 октомври до 14:18ч на 1 ноември

Този лунен ден е много комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Енергията на думите в този лунен ден е много мощна и има изключително огромно значение. Бъдете деликатни какво казвате, тъй като може да се осъществя. Това, което мощно пожелаете на някой или на себе си - всичко може да се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо настоящи и се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Но също по този начин в този ден всички положителни стремежи ще се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на дейна битка със злото. Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е да има музикален декор. Това ускорява очароващото влияние. В връзките е разрешено да се приказва единствено за обич.

Слънчев календар – 15 безоблачен ден - Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР