Луната е в знак Козирог до 17:33ч на 28 август Луната

...
Луната е в знак Козирог до 17:33ч на 28 август
Луната
Коментари Харесай

Бъдете внимателни и предпазливи във всичко

Луната е в символ Козирог до 17:33ч на 28 август

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и тестванията. Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Лунен календар: продължава 11-ти лунен ден до 18:10ч 

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. 

Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Ден, в който са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Не бъдете пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Да не се подхващат рисковани действия. Може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. 

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори някоя почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. 

Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове. 

Следва 12-ти лунен ден от 18:10ч на 27 август до 19:00ч на 28 август

Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР