Луната е в знак Козирог до 15:54ч на 20 май В

...
Луната е в знак Козирог до 15:54ч на 20 май
В
Коментари Харесай

Ден на провокации на тъмните сили

Луната е в символ Козирог до 15:54ч на 20 май

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. През това време по-трудно се изпитва състрадание към другите хора.

Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Да не се отстраняват мазоли, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:59ч на 20 май

Лунният ден носи отрицателна сила. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. 

Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е належащо в този момент да се вземат решение комплицирани въпроси. Изчакайте, на следващия ден казусът може да се реши без вашето присъединяване. Днес „ Мълчанието е злато “. 

Не общувайте с пияни хора, не приемайте съмнителни предложения, не се доверявайте на непознати, не се запознавайте със инцидентни хора, даже да ви наподобяват приятни. Денят е цялостен с конспирации. Най-подходящото време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Да не се стартират нови неща. 

В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

В този ден не се предлага секс. Всяка физическа непосредственост се не разрешава от доста духовни школи. Езотериците споделят, че интимността в този лунен ден е сходна с обезчестяване. Нищо чудно, че през този интервал се усилва интензивността на сексманиаците и перверзниците. 

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Посетете черква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна непорочност. Поискайте амнистия за своите волни и неволни провинения. Всички откровени молебствия ще бъдат чути.

Слънчев календар – 30 безоблачен ден –  Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има разпален огън (свещ) в днешния ден и даже да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм. Четенето на молебствия през днешния ден доста добре почиства. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР