Луната е в знак Козирог до 15:18ч на 23 октомври

...
Луната е в знак Козирог до 15:18ч на 23 октомври
Коментари Харесай

Денят има отношение към силата на словото – внимавайте какво казвате!

Луната е в символ Козирог до 15:18ч на 23 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност,точност, организация, ред и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня постепенно, само че надеждно. През това време по-трудно се изпитва състрадание към другите хора.

Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Продължава 6 лунен ден до 14:13ч на 22 октомври (от 13:14ч на 21 октомври)

Един от “благословените дни”, в който към земята се излива мощен енергиен поток. Аурата на деня е хармонична и не би трябвало да се нарушава от разногласия, разправии. Ден за помилван, блян към обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Това е интервал на непоклатимост. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Също удобно влияние оказват духовните практики.

Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Не ги разказвайте на никого.

Следва 7 лунен ден от 14:13ч на 22 октомври до 15:02ч на 23 октомври

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

6 и 7 лунни дни са подобаващи за подкастряне на косата.

6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете намерите пътя към сърцето на различен човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да извършите нещо прелестно за тях, правете им похвали. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на дамите в този безоблачен ден е закон и не трябва да им се отхвърля нищо!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР