Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни Уязвими

...
Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни
Уязвими
Коментари Харесай

Денят носи трудности и изпитания

Луната е в символ Козирог до 11:43ч на 7 юни

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Луната е на луфт от 07:25ч до 13:15ч, след което минава в идващия знак – Водолей.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:44ч на 8 юни

Денят е комплициран и носи компликации. Прекарайте го както нормално прекарвате своите дни, само че бъдете по внимателни и деликатни. Луната през днешния ден ускорява главните качества на индивида. Силният става по-силен и придобива огромно предпочитание да продължи да се бори за персоналното си благополучие, като поставя всички старания за това. А слабите, ще продължат да търсят разнообразни аргументи и оправдания. Днес Висшите сили ни подлагат на тест и в случай че сте заслужили, може да ви поднесат някакъв късмет, гледайте да го откриете и да не го пропилеете.

Тежък интервал за бизнеса. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти. Нищо не планирайте, не подписвайте контракти, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с проекти за бъдещето, нови хрумвания и планове или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Подходящо време за рутинна работа.

Всички дейности са от огромно значение. Всяка неверна стъпка може трайно да промени отношението ви към света. Светът ще се отнася с вас също по друг метод. За един момент може да загубите постигнатите резултати. Добре е да се посвети денят на обсъждане на своите действия и за смирение. Ако сте отговорни пред някого, хубаво е да се извинете. Удачен ден за работа над себе си. Денят може да е сериозен за психологично болните.

В астрален смисъл държанието през дадения интервал се придвижва в идващите дни на настоящия лунен месец. Например, в случай че в този момент се отнасяте зле с хората към себе си: проявявате неучтивост, не зачитате желанията им, не трябва да се изненадвате, в случай че след два или три дни всички към вас стартират да се държат по същия метод по отношение на вас. Вие сами сте основали моделирано държание и сте го трансферирали в енергийното поле. В този случай виновността ще е единствено ваша.

Контролирайте парите и документите си, а в публичния превоз е желателно да пазите добре чантите си. Увеличава се заплахата от контузии. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната в този момент “затъмнява ” разсъдъка.

Пазете се от инсекти, защото може да се стигне до алергични реакции. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да желаете да обидите колегата си и да влезете в разногласия. В никакъв случай не предприемайте изясняване на връзките си. Не единствено, че няма да се разберете, само че още повече може да ги задълбочите. Всички астрологични школи предлагат в 19-ти лунен ден  да не се практикува никакъв секс!

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли единствено отрицателни прекарвания.

Не се предлага да се купуват артикули и преди всичко това се отнася до храната. Сега рискувате да закупите нещо с неприятно качество, някакъв тип артикул, който може да аргументи съществено хранително отравяне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР