Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април.

...
Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април.
Коментари Харесай

Астропрогноза: Необходимо е да видите положителната страна на всичко

Луната е в символ Козирог до 09:51ч на 9 април. В тези дни интензивността на страстите и пристрастеностите понижава и отговорността и възприятието за дълг са преди всичко. Във всичките си дейности и действия, хората изхождат от съображения за полза и деловитост. През този интервал способността за състрадание и съпричастност понижава. Лесно може да настъпи отчуждение и безразличие даже към непосредствен човек. Всичко, което владее хората в тези дни, е логичност, разсъдък, целенасоченост.Уязвими са костите, кожата, коленете.

22 лунен ден стартира от 02:44ч и продължава до 03:28ч на идващия ден. Много спокоен и удобен ден. Ден на мъдростта, тайните познания, международния закон и неприкосновеността. На този ден новите познания се получават изключително добре, идват нови хрумвания и решения. Четете сред редовете. Най-добрият ден за мъдреци и философи. Подходящо време за предаване на опит и познания, за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които застават пред вас, не са огромни проблеми, а служат единствено един тип за тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Енергията на този ден усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Ако имате някакъв комплициран проблем, през днешния ден би трябвало да станете като непряк наблюдаващ, защото решението и отговорът могат да дойдат от елементарни ежедневни подиуми и незабавно ще ги разпознаете.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Здраве - Пазете си нервите и здравето. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. По-добре да не вършиме внезапни придвижвания. Препоръчва се да ядете доста, да заредите стомаха, само че без преяждане. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР