Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на

...
Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на
Коментари Харесай

Астропрогноза: Ден на покаяние

Луната е в символ Козирог до 09:51ч. Движи се на луфт през това време.

В 09:51ч минава в символ Водолей. Получава се опция да забележим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които до момента не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всевъзможни смели хрумвания. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден стартира от 03:28ч и продължава до 04:08ч на идващия ден. Понякога е именуван ден на квадрата или кръста. Активността е неефикасно консумиране на сили през днешния ден. Този лунен ден се смята за време на разгула на вампирите. Човек или демонстрира енергиен вампиризъм, или става жертва на подобен. Ознаменуван е още с другите настройки във физическия свят, които стават по инерция, защото са набрали забележителна скорост от по-рано. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Този ден е знак на самопожертвованието, жертвата, прегрешението - смирение, разбирането и предоставяне прошката на другите. Добре е през днешния ден да не се бърка, а единствено да се разкайваме.

Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете претекстовете за непознатите действия, както се споделя да влезете в „ непознатата кожа”. Не е уместно за никакви инициативи. Също по този начин не рискувайте. Ако в някаква обстановка сте стигнали до лимита, то в този момент внезапно може да се промени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. Постарайте се колкото може по- малко да поддържате връзка. Общуването с други хора не носи изгода в този момент. Не се поддавайте на провокации.

Секс - Противопоказен е секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие. Сексуалната сила подрива здравето.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР