Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари

...
Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари
Коментари Харесай

Денят е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

Луната е в символ Козирог до 03:21ч на 10 февруари

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Отложете делата, които изискват посещаване на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Отложете и всяка романтика и любовни каузи.
Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

27 лунен ден от 05:10ч на 8 февруари до 06:09ч на 9 февруари

Това е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден се задействат мистериите на Нептун и човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Интуитивно можете да получите всички секрети познания. 27-ия лунен ден е ден на очаквания и търсения.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Препоръчват се медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. На този ден би трябвало да се отървем от личните илюзии и да осъзнаем отговорността за всяко едно от нашите дейности. Денят дава обещание доста непредвидени открития.
Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

27лунен ден е добър за всяка работа, само че той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Ден за интензивно отношение към живота, помагайки на други хора, които имат потребност. Хубаво е да слушате релаксираща музика, само че да не е мощна. Тя влияе интензивно върху енергийните центрове. Религиозната и класическата музика почиства и отваря чакрите Анахата и Вишудха. Спазми от актуалната музика нормално се усещат в долните чакри в Муладхара.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, пиянството. Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.
Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.
Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

25 безоблачен ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не би трябвало да се изричат неистини.
Ако деянията безпокойствие, нервност, че нещо не е както би трябвало – това е знак, че не вървите по верен път. Ако загубите дребна сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за изгубеното.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР