Луната е в знак Козирог до 03:17ч на 19 март.

...
Луната е в знак Козирог до 03:17ч на 19 март.
Коментари Харесай

Енергийно силен ден, свързан с пробуждането на силите на природата

Луната е в символ Козирог до 03:17ч на 19 март.

Лунното въздействие подтиква към повече деловитост, организираност, отговорност. Смело решавайте сложни задания. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Емоциите в този момент са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.

Концепцията за деня: успокоение, самоограничение, пост

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 24 лунен ден от 03:34ч на 18 март до 04:20ч на 19 март

Енергийно мощен и деен ден, обвързван с пробуждането на силите на природата. Прилив на позитивна сила, която подтиква към наслада и забавление, основава празнично въодушевление. Духът би трябвало да се резервира жизнен и никога да не се оказва напън върху обстановките.

По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се завършат започнатите планове. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Планове нови не правете. Живейте свободно като се доверявате на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци към себе си. Да се заобикалят места с доста хора и всеобщите мероприятия.

Ден на нашите заблуждения и неточности

Време за креативен и ексцентрични решения. Бъдете признателни към всичко. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и сложни каузи, които изискват тежък мисловен или физически труд.

Излишната сила би трябвало да се изразходи посредством секс или физически извършения. Ако принадлежите към пасивните хора или сега имате потребност от бездейност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или отмора. Благоприятно време, което да се прекара в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, да се злоупотребява с алкохол.

Днес се предлага да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства. Секса се приветства без ограничаване за количеството. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести и има целебна мощ. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Подстригването или подравняването на косата носят единствено изгода. Ще придобиете спомагателна сила, която ще ви е нужна в идващите няколко дни.

4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР