Луната e в знак Козирог до 02:56ч на 27 март. В

...
Луната e в знак Козирог до 02:56ч на 27 март.
В
Коментари Харесай

Денят има огромна преобразуваща и съзидателна сила

Луната e в символ Козирог до 02:56ч на 27 март.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Хората са по-сдържани в страстите си. В връзките се усеща неналичието на такт и дипломация. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Неподходящо за посещаване при стоматолог.

Лунен календар: продължава 24 лунен ден от 03:15ч на 26 март до 05:05ч на 27 март

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Свързан е с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност, време за събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за подсилване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и завързване на нови познанства, брачен връзки и любовни срещи. Подходящо е за усамотение на влюбени сърца.

Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Опитайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Време за подсилване на роднинските връзки и сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР