Луната е в знак Козирог до 02:40ч на 7 март

...
Луната е в знак Козирог до 02:40ч на 7 март
Коментари Харесай

Избягвайте активността, бързайте бавно!

Луната е в символ Козирог до 02:40ч на 7 март

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост.

Емоциите остават настрани, разсъдъкът и материализмът са на напред във времето. Не се изненадвайте от по-хладно държание и рецензия, има наклонност към скептицизъм. Може да почувствате, че никой не ви схваща. Като предписание понижава равнището на състрадателност и съпричастност у хората.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Не правете дълги разходки. Денят е добър за маникюр и педикюр.

Каквото и да вършиме в дните на Козирог за кожата, костите и коленете си, работи два пъти по-силно, в сравнение с в други дни.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:46ч на 5 март до 04:41ч на 6 март

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот, само че не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Да се заобикалят интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че може да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и успокоение. Подходящ за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Работете над повишение на духовността си. Вслушайте се в своя интуиция – това е гласът на вашият ангел страж – и в този лунен ден този глас изключително мощно се усеща.

В двадесет и петия лунен ден е значимо да запомните, че детайлът на този ден е водата. И се отнася за всички събития надлежно. Тоест, всичко, от което в действителност се нуждаете, „ се влива “ към вас и в случай че нещо „ изтече “, значи това е било в допълнение задължение за вас. Вашият нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот и не разголвайте душата си.

Финансовите транзакции са сполучливи на този ден. Парите са тясно свързани с водната буря, тъй че шансът ще ви съпровожда в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият главен консултант, а не обстоятелствата и логиката.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Общуването с близки и обичани хора е потребно и целесъобразно. Добре е да пребивавате в удобна и разпускаща конюнктура. Подходящо време за сетивен и муден секс, бързата работа не е целесъобразна. Съсредоточете се върху чувствеността. Бъдете нежни с колегата си.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.


 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР