Луната е в знак Дева – времето, когато се изострят

...
Луната е в знак Дева – времето, когато се изострят
Коментари Харесай

Отношенията днес са напрегнати

Луната е в символ Дева – времето, когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Хората се трансформират в сходства на Шерлок Холмс, който единствено по няколко елементи може да възвърне цялата картина. Засилва се реагирането мигновено на най-незначителните несъответствия и дреболии.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния дирек, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците.

Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Вероятни нарушавания в работата на червата. Алкохолът в този интервал е киселина и мощно поврежда нервната система. Здравето е в действителност внимателно. Може да се постави начало на диети за намаляване. Хората родени под знак Дева могат да гладуват. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и обич, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими парцели.
29 лунен ден стартира в 06:02ч и продължава до 07:08ч на идващия ден – прекомерно рисково време.

Емоционалната сила е прекомерно нестабилна. Точно по тази причина не трябва да се предявяват прекомерни условия и искания. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е подготвена да ги раздра. Това за жалост постоянно предизвика разногласия и спорове. Всеки е добре да има самоконтрол над държанието и реакциите си, да заобикаля гневните прояви. Добре е да има запалена свещ, повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молебствия. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Всеки да се стреми да покаже най-хубавото от себе си. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Подстрижка – Подстригването в този ден усилва самоувереността. Желателно е напълно късо да се подстрижат тези, които възнамеряват през идващия месец огромни промени. Обновете своите коси, с цел да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се предлага. Това може да довлече проблеми с връзките и материалните запаси. Оставете косите неподвижен.

Сънища – Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР