Луната е в знак Дева от 07:00ч до на 16

...
Луната е в знак Дева от 07:00ч до на 16
Коментари Харесай

Ключовият аспект за деня е съзидание

Луната е в символ Дева от 07:00ч до на 16 март до 13:27ч на 18 март

Луната ни прави по-практични, рационални, само че и по-придирчиви и сериозни. Сега не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като както се споделя и “най-малкото камъче може да преобърне колата ”. Подходящо за рутинна и монотонна активност. Добро време за решение на всекидневни проблеми.

Добре е да не посещавате в същото време свекърви и тъщи, най-много в случай че са мърморещи и критикуващи персони. Не би трябвало да изяснявате връзки.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:31ч

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за благополучен ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специфичен ден в бездействие. Не губете времето в дреболии.

Всякакви съглашения, покупко-продажби имат шанса да бъдат извънредно сполучливи. Това е един от най-хубавите дни за решение на финансови проблеми, подобаващ за всевъзможни търговски събития, за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

В този ден са вероятни неочаквани промени в настроението, защото душeвността претърпява обилни натоварвания. Не би трябвало да оставяте обаче неприятни усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителни работи. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си.

Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Денят е подобаващ за връзка на всички равнища: с другари, близки, родственици, сътрудници, сътрудници. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Следва 15 лунен ден от 16:31ч на 16 март до 17:41ч на 17 март

Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките.

Слънчев календар – Има 6 междинни дни сред остарялата и новата слънчева година - 1 безоблачен ден – Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР