Луната е в знак Дева от 01:40ч до 01:38ч на

...
Луната е в знак Дева от 01:40ч до 01:38ч на
Коментари Харесай

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

Луната е в символ Дева от 01:40ч до 01:38ч на 12 февруари

Дева е знак на интелекта и практичността. Стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е извънредно значим самостоятелният метод към него. Дева е знак на здравето. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Продължава 17 лунен ден до 19:19ч на 10 февруари (от 18:02ч на 9 февруари)

В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада. Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, вътрешното преображение. Емоционалният напредък е нужно да се направлява в креативното русло, да се даде опция да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Ден за въздържан отдих

Днес връзката с хората носи наслада. Денят е страховит за празненства, танци, всеобщи мероприятия, банкети, другарски срещи, сантиментални срещи и полова фамилиарност. Благоприятно време за прояви на непосредственост, за самопризнание в обич. Прекрасно време за подписване на брак и за женитба.

Не би трябвало да се отива в крайностите. Необходимо е да има естетика, всичко хубаво да бъде с нужната мярка. В никакъв случай не би трябвало да бъдете тъжни или ядосани от събитията. Днес е по-добре да се отпуснете и да прогоните тежките мисли. Бъдете положителни, избягвайте разногласия и спорове. Не правете това, което не ви харесва, единствено тъй като „ трябва”.

С силата на 17 лунен ден са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със болести на щитовидната жлеза са изключително уязвими. Подходящи са всевъзможни лекувания, свързани с силата на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата. Физическото натоварване да бъде умерено. В храната не се ограничавайте. Днес е уместно да се пие вино - най-хубавият избор ще бъде алено изсъхнало вино.

Забравете за всички проблеми и грижи. Погледнете към отсрещния пол и флиртувайте. Днес би трябвало да се леят усеща единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Ако можете – танцувайте! Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както персонални, по този начин и настоятелен. Дадената дума би трябвало да се съблюдава, по тази причина не поемайте обещания, в случай че не сте сигурни, че ще ги извършите. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на взаимното другарство.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. Отпуснете се и се отдайте на воля на прекарването! Не се ограничавайте в нищо, стига да е прелестно и за двамата сътрудници. Насилие не би трябвало да има.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:19ч на 10 февруари до 20:37ч на 11 февруари

27 безоблачен ден – В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Да се заобикалят: неприятни действия, пожелаване зло на някого, да се лъже, да се краде.

Опозиция Луна-Меркурий

В това време се популяризира вълна от клюки, злословия. Хората стават придирчиви, подозрителни, недоверчиви. На този ден са присъщи: заплеснатост, слаба централизация, раздразнителност, неприятна памет.

Задръствания по пътищата. Външни фактори пречат на живота ни. Проблеми с бюрократщината. Нервите се изхабяват от разнообразни неща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР