Луната е в знак Дева, където ще остане до 13:26ч

...
Луната е в знак Дева, където ще остане до 13:26ч
Коментари Харесай

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние

Луната е в символ Дева, където ще остане до 13:26ч на 1 февруари

Трябва да има отговорност, ред, дисциплинираност. Хората демонстрират благоразумие, деловитост и рационализъм. Вниманието е ориентирано към настоящите задания. Често може да чувате рецензии. Може да се появят търкания с близките.
Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система.

19 лунен ден продължава до 20:42ч на 31 януари (от 19:29ч на 30 януари)
Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие.

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.
Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

20 лунен ден стартира от 20:42ч на 31 януари до 21:55ч на 1 февруари

17 безоблачен ден – Денят е отдаден на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко напразно да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР