Луната е в знак Дева и от 12:47ч до 17:52ч

...
Луната е в знак Дева и от 12:47ч до 17:52ч
Коментари Харесай

Да се внимава - силно енергиен ден

Луната е в символ Дева и от 12:47ч до 17:52ч минава на луфт. Неблагоприятно за значими каузи, за започване на нещо ново. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система. Здравето е внимателно.

Дните на Везните са дни на естетика. Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:46ч 

Негативната сила стартира да се заменя с положителна. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате проектите, за жалост до началото на започване на празния ход на Луната.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите почнали в същото време са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Следва 11 лунен ден от 14:46ч на 29 май до 15:51ч на 30 май

Символите на лунния ден са короната и лабиринта, олицетворяващи силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. 

Често ще срещате противоречивост и нееднозначност. Ден, в който са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Трябва да се внимава да не се  правят лекомислени неща. Да не се подхващат опасности. 

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори някоя почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. 

Обикновено в този лунен ден силата има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР