Луната е в знак Дева до 23:48 ч на 3

...
Луната е в знак Дева до 23:48 ч на 3
Коментари Харесай

Астросъветът: Днес трябва да се лее река само от любов

Луната е в символ Дева до 23:48 ч на 3 февруари. Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Заедно с това става много сериозен.

Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Вероятни нарушавания в работата на червата. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система. Изобщо здравето е в действителност внимателно. Може да се постави начало на диети за намаляване. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и обич, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими парцели.

17 лунен ден продължава до 20:07 ч – На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден в грижите и проблемите си. Символ на деня е сдържаност, един от чистите дни. Ден на равновесието, справедливостта и хармонията сред физическото и астралното тяло. Да се съблюдава успокоение и да не се нарушава със странични дейности душевния комфорт и душевният мир. Период на струпване на душевните сили.

Не правете това, което не ви харесва, само че би трябвало. Може да бъдете изправени този ден пред избор и да ви е трудно на какво да отдадете своето желание. Трябва да мислите рационално, да съпоставите всички плюсове и минуси.

Днес би трябвало да се лее река единствено от обич, пристрастеност и увлечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство просто по този начин и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди.

Противопоказна е използването на доста течности, тъй като това ще докара до отоци.

Секс -17- ти лунен ден е празник за любовта и секса. Приемете любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Няма потребност да сдържате в това своите еротични мечти.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. Подходящо е за потребление на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за възстановяване на връзките.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. Твърде евтините, както и прекомерно скъпите движимости ще донесат по-скоро отчаяние.

Сънища – Ако сънувате произшествия, експанзия, кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

18-ти лунен ден стартира в 20:07 ч. и продължава до 21:17 ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР