Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30

...
Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30
Коментари Харесай

Днес е ретрограден Меркурий, не трябва да се сключват важни сделки

Луната е в символ Дева до 20:53 ч на 30 март. Хората към този момент са по-практични и виновни. Заемете се с решение на проблеми, касаещи личното ви здраве. Всичко, което извършите в този момент, ще е двойно по-полезно.

Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се вършат интервенции на органите на коремната празнина, да не се вади апендиксът с изключение на при незабавни случаи. Подходящо време за недояждане. Да се заобикаля тежката храна. Тя би трябвало да е лека и еднообразна. Може да се подхващат разтоварващи дни или недояждане. Претоварването на стомаха носи повече щета, в сравнение с в друго време.

12 лунен ден продължава до 17:33 ч. Това време не подхожда за дейна и бурна активност. Днес освен поради лунния ден, само че и поради ретроградният Меркурий, не би трябвало да се подписват значими покупко-продажби, да се подписват значими договори, купуване-продаване на недвижима и движима благосъстоятелност, търговски и финансови интервенции. Бизнесмените да посветят времето си на рутинна и спокойна работа. Подходящо време за щедрост. Може да отделят % от облагата си и да дарят получената сума на болница, черква, пансион за деца или дом за възрастни хора.

За креативните хора, научни сътрудници, възпитаници и студенти също ще е мъчно време. Добре е да се посвети повече време на дома, фамилията. Отнасяйте се към другите по този начин, както бихте желали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите успокоение, обич и наслада.

Нужно е да се вслушвате в своите чувства, а не да ги анализирате. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Бъдете милосърдни, с цел да не бъдете лишени от състрадание. И дума не може да става да се изпитва яд, каквито и да е негативни страсти или да има разногласия. Точно противоположното, следва да се стремите към покой, усамотение, обич към всичко, което ви обкръжава.

Да не се използва груба храна, може да пиете доста вода и натурални сокове, с изключение на ябълков. Подхожда за изчистване на горните дихателни пътища, сърцето, белите дробове. Да се употребяват отхрачващи средства. Никакво натоварване на сърцето. Сънищата, които сте сънували към този момент не заслужават внимание, въпреки от време на време да са ярки. Те не носят никаква информация.

13 лунен ден стартира в 17:33 и продължава до 18:42 ч на идващия ден. Съответства на Черната Луна. Нейният знак е колелото. Ден за струпване на информация, обучение, само че деликатно се отнасяйте към постъпващата в този момент информация, която се лее като непрестанен поток. Не губете скъпо време да събирате безполезна информация, която може да задръсти мозъка и на човек да му стане мъчно да направи верният избор. Висшите сили покровителстват контактите в група. Ден за промяна на предишното и бъдещето. Въобще този ден е обвързван с времето. Познание на законите на прераждането, законите на кармата. Сега е добре за струпване на материални богатства, само че е неуместно за реализиране на огромни каузи и планове.

Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят остарели проблеми. Отнесете се към тях умерено, без да нервничите. С решаването на казуса, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на предишното. Добре е да се изпече самун, да се подготви собственоръчно храна, да се направи някаква движимост за дома. Да не се гладува, защото стомаха се нуждае от натоварване. Болестите почнали в този ден са рискови, само че това се компенсира от високата успеваемост на медикаментите.

Подстрижка - Подходящо е за това през целия ден, само че до 17:33ч можете да отидете във фризьорски салон, а по-късно единствено в къщи независимо би трябвало да го вършиме. Не поверявайте косите си даже на непосредствен човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР