Луната е в знак Дева до 20:46ч на 15 септември Хората

...
Луната е в знак Дева до 20:46ч на 15 септември
Хората
Коментари Харесай

Денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи как ще протече целия ви лунен месец

Луната е в символ Дева до 20:46ч на 15 септември

Хората в същото време са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Често се чуват рецензии, елементарно пораждат разногласия, задълбочаване в детайлите и детайлностите.  В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон или да прекарате повече време навън.

Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно-чревен тракт, без правото черво.

Много добър ден за обща грижа за тялото и косата. Измийте косата си с натурален шампоан и направете подхранваща маска. Подходящо за почистваща маска за лице. Погрижете се и за ноктите си.

От 16:50ч до 20:46ч. Луната се движи на луфт, след което влиза в символ Везни.

Лунен календар: Новолуние в символ Дева в 04:40ч и 1 лунен ден до 07:11ч на 15 септември

Започва 2 лунен ден от 07:11ч на 15 септември до 08:14ч на 16 септември

Вторият лунен ден стартира с първия лунен изгрев след новолунието и продължава до идващия изгрев на луната. Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг. Това е денят на първата стъпка и от това до каква степен вярно ще я извършите, ще зависи по какъв начин ще протече целия ви лунен месец.

Най-важното в този момент е да съумеете да попаднете в “струята ”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само понякога ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не? ” Ако по този начин започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Тялото се почиства. За това ще ви оказват помощ недояждане, сауна, спа и прочие Тялото ни дава сигнали за вашите настройки и мисли. Ако някой или нещо ви " кара да се чувствате зле ", това значи, че този човек или това ни вреди. Освободете се от неприятното и не съжалявайте. Днес можете да получите значима информация, която ще ви съпътства през целия месец. Приемете добре информацията, която ви доближава, и помислете по какъв начин може да бъде употребена.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

 Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо (извън празния курс на Луната).                         
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР