Луната е в знак Дева до 18:24ч на 8 юни Хората

...
Луната е в знак Дева до 18:24ч на 8 юни
Хората
Коментари Харесай

Денят е със смесено влияние на добро и зло

Луната е в символ Дева до 18:24ч на 8 юни

Хората са настроени на делова вълна и съсредоточени върху съответни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите и решение на всекидневните проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Луната се движи на луфт от 15:10ч до 18:24ч. В това време е добре да избягвате започване на нови неща, значими покупки, оферти, подписване на контракти.

В 18:24ч Луната минава в символ Везни.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:00ч на 8 юни

Може да се проявят някои недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Очистване на пространствата физически и енергийно.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е инцидентно, това е доказателство за грехове на предците, демонстрация на родово проклинание. На този ден стартират подлите, съществени, хронични болести, те могат да се повтарят и да бъдат съдбовни.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Не се предлага да се вършат нито огромни, нито дребни покупки. Този интервал е само за изхвърляне на ненужни предмети.

Следва 10 лунен ден от 14:00ч на 8 юни до 15:08ч на 9 юни

Денят е неразривно обвързван със фамилните връзки и кръвното роднинство.  Всичко, което е обвързвано със фамилията в този момент е удачно. Не се предлага усамотение. Добре е бъдете с околните си хора. Подходящо време за прояви на обич. Семейните хора претърпяват този ден удобно, само че на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се ускори възприятието за тревога и горест.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден –  Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е нужна цялостна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. В този ден би трябвало да се приказва по-малко и да се прави повече. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР