Луната е в знак Дева до 12:59ч на 19 ноември Хората

...
Луната е в знак Дева до 12:59ч на 19 ноември
Хората
Коментари Харесай

Днес бързайте бавно!

Луната е в символ Дева до 12:59ч на 19 ноември

Хората са настроени делово и съсредоточени върху съответни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Времето е уместно за решение на всекидневни проблеми. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

В 10:48ч Луната минава на луфт до 12:59ч.. В този интервал не предприемайте нищо значимо.

В 12:59ч Луната минава в символ Везни, където ще остане до 19:17ч на 21 ноември.

Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да се почива. Нараства желанието за похапване на сладко, тъй че внимавайте. 

Уязвими органи стават бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция на тези органи.

Лунен календар:  25 лунен ден от 01:58ч на 19 ноември до 03:04ч на 20 ноември

Символ на лунния ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Цветът на лунният ден е зелен. Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден могат да съумеят единствено тези, които не бързат. Добре е да се заобикаля всяка интензивност, припряност, суетност. Не би трябвало да се стартира нищо ново, само че е уместно да се приключва започнатото. Да не се вършат нови проекти и да не се хабят непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден за бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо. 

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Не се предлага да споделяте и да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемате себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден подобаващ за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да се чистят, да се пробиват, да се оперират. 

Сексът в този ден би трябвало да е сетивен и муден. Бързите работи в този момент не се предлагат. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Слънчев календар – 4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна при вас. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР