Луната е в знак Дева до 10:05ч на 30 януари С

...
Луната е в знак Дева до 10:05ч на 30 януари
С
Коментари Харесай

Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост

Луната е в символ Дева до 10:05ч на 30 януари

С прекосяването на Луната през знака на Девата хората стават видимо по-практични, по-придирчиви. Всичко одобряваме доста съществено, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и деликатни. Логиката работи доста добре в тези дни. В същото време тези качества се демонстрират най-добре единствено при монотонна работа и елементарни каузи. За съществени събития в тези дни не доближава вътрешен глас.

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да извършите щадяща диета за себе си.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:15ч

Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада.  Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за наслада и забавление. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич.

Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен. Това е ден на реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването, постигане до идеалната обич. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко.

Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите зародили в този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:15ч на 28 януари до 21:16ч на 29 януари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР