Луната е в знак Дева до 09:10ч на 2 май В

...
Луната е в знак Дева до 09:10ч на 2 май
В
Коментари Харесай

Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

Луната е в символ Дева до 09:10ч на 2 май

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни дребните неща наподобяват доста значими и е доста елементарно да се карате за нелепости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. По-лесно се извършва работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рисковани стъпки. Сега по-лесно ще се справите  с трудоемка, досадна и монотонна работа, в сравнение с други дни. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:58ч

Денят има много мощна сила, което изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. Да не се рискува с нови планове и да се заобикаля решаването на значими въпроси. На делата е нужна цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се стартира в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. 

Денят носи рискове за взаимоотношенията, по тази причина е добре да се заобикалят разногласия и кавги. Даже почтено изречена дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите могат да станат непредсказуеми. 

Следва 12 лунен ден от 15:58ч на 1 май до 17:08ч на 2 май

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден за включване към галактическата сила на любовта. Човек изпращайки своята сила на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Сиянието на огъня на свещта ще освети това свято деяние. И дано потокът на Любовта не пресъхва от сърцето и очите ви!

Ден на креативната интензивност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори фантазиите ви в действителността. 

Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. 

Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Изисква се избрана централизация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. 

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Инвестирайте в неща, които са незаменими в всекидневието. Насърчава се пазаруването на неща, които способстват за личностното развиване. Сега се предлага да се купува единствено това, което е обвързвано с духовното израстване, и преди всичко на свещените книги - Библията, Корана и по този начин нататък. Книги за мистични практики, за религията, за вътрешен напредък, даже логика на психиката, в случай че това ви оказва помощ да опознаете себе си. Това включва творби на изкуството, които оказват помощ в търсенето на истината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР