Луната е в знак Дева до 06:09ч на 21 април.

...
Луната е в знак Дева до 06:09ч на 21 април.
Коментари Харесай

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили

Луната е в символ Дева до 06:09ч на 21 април.

Когато Луната е в Дева, дисциплината и усърдието се разсънват в хората. Всеки става по-фокусиран, по-лесно е да издържи на рутинни задания. Периодът е спокоен прочувствено, макар че в него има нотки на здравословен нарцисизъм. Хората стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай да не се прави разчистване на червата.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:53ч

В този ден се включва галактическата сила на любовта. Символи на деня са сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количка.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи излекуване, а милостинята подадена на безпаричен е изключително угодна на Бога.

Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 16:53ч на 20 април до 17:54ч на 21 април

Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Добре е да започнете  цикъл на пречистване на енергийния информативен канал с дихателни извършения и молебствия. Освободете се от информацията на заболяването с абсорбиращи детайли като восък, минерали, фолио.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР