Луната е в знак Дева до 01:58ч на 26 юни В

...
Луната е в знак Дева до 01:58ч на 26 юни
В
Коментари Харесай

Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи

Луната е в символ Дева до 01:58ч на 26 юни

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни дребните неща наподобяват доста значими и е доста елементарно да се карате за нелепости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този миг можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рискови стъпки. Препоръчително е да правите трудоемка, досадна и монотонна работа. Това ще бъде по-лесно, в сравнение с в други дни. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: 7 лунен ден от 11:31ч на 24 юни до 12:33ч на 25 юни

През този лунен ден не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Но всички положителни пожелания ще се осъществен.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността. 

Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. 

Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Не забравяйте, че всеки ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство. 

Не би трябвало да се яде пилешко месо и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове. 

Сексът би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете колегата си.

Подстригване - Косите подстригани в този лунен ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР